'' ΧΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ '' . Μιχάλη Γ. Καριάμη

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Πρέσβειρα Αθλητισμού η Χαρά Καρυάμη












17/05/2006


Πρέσβειρα Αθλητισμού η Χαρά 





Νέα τιμητική διάκριση για την Χιώτισσα Ολυμπιονίκη Χαρά Αν. Καρυάμη, αυτή την φορά στον τόπο της, εκεί που δειλά – δειλά έκανε τα πρώτα της βήματα, το αρχικό, μουδιασμένο ξεκίνημα, με την τόσο επιτυχή κατάληξη.
Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ «Γενικής Γυμναστικής», το οποίο διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής από 5 έως την 7 Μαΐου ήταν αφιερωμένο στο γελαστό κορίτσι της γυμναστικής που όσο μεσουρανούσε μας χάριζε χαρά και περηφάνια. Ως γνωστόν, το χρυσό μας κορίτσι, έλκει την καταγωγή του από την Αμανή, για αυτό το λόγο το αθλητικό κέντρο της Ποταμιάς, γενέθλιας γης του πατέρα της, φέρει τιμητικά το όνομα της.
Το περασμένο Σάββατο, ημέρα πραγματοποίησης του «gala», ο Δήμαρχος του Ηρακλείου Αττικής, κ. Γ. Μαστοράκος, βράβευσε την Χαρούλα, απονέμοντας της τον τιμητικό τίτλο της «Πρέσβειρας του Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου». Από εκείνη την ώρα, το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου, επί της οδού Ζέφυρου 21, φέρει το όνομα της. Ακολούθησε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και των SPECIAL OLYMPICS .
Η άκρως τιμητική διάκριση, σκόρπισε αμέτρητη χαρά σε όλους αδιακρίτως τους Χιώτες, οι οποίοι πάντα πρόσεχαν την πορεία, τις επιδόσεις και την εξέλιξη της. 





ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΚΑΡΙΑΜΗΣ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου